Hampeh ko Pencurik!

Kabel telefon line rumah kena curi!!!
Sudah hampir seminggu lebih saya tidak dapat akses internet!

Sebabnya? Kabel telefon kena potong dan dicuri. Wohooo!!! Sungguh hampeh pencuri berkenaan, nak curi takde bagi amaran, tiba-tiba saja line stimix mati. Kejadian itu berlaku semasa saya tengah guna Stimix malam Jumaat lepas. Sungguh hampeh! ( Memang stimix kat rumah saya on 24 jam pun!)

Sampai hari ni, line telefon tak boleh direcover balik, tak boleh nak call out/call in tapi line Stimix dah okay! Pelik arghh??? Itu pun lepas call hotline TM - 1300-888-123 hampir-hampir setiap hari. Bukan apa, kita nak tahu perkembangan terbaru aje.

Sepanjang tak boleh nak akses internet ni, rasa badan lain macam je! Kemaruk kot???

Tapi, saya ada pesanan kat pencuri cibai tu! Bayangkan semasa kita betul-betul nak guna telefon, yalah kalau ada bahaya - bencana kebakaran atau apa-apa, tak ke buat penaya orang kalau lagu tu? Hampeh betul ! Buat-buat bertaubatlah!

Hmm..